2020-06-03

KARIN ROSENTHAL NY CFO FÖR MIPS

MIPS AB har utsett Karin Rosenthal till ny CFO som kommer att ta över rollen frÄn Mats Vikström som Àr tillförordnad CFO. Karin Rosenthal kommer nÀrmast frÄn rollen som ekonomichef pÄ Volati AB (publ) och tilltrÀder sin nya roll hos MIPS senast i början av december 2020 och kommer att ingÄ i bolagets koncernledning.

”Jag Ă€r glad att kunna vĂ€lkomna Karin till MIPS. Hon för med sig expertis och starka meriter och med sin gedigna bakgrund och erfarenhet Ă€r jag övertygad att hon kommer att vara en utmĂ€rkt CFO för MIPS. Jag ser fram emot att utveckla verksamheten tillsammans med Karin”, sĂ€ger Max Strandwitz, MIPS VD.
 
Karin Rosenthal Àr för nÀrvarande ekonomichef pÄ Volati AB (publ) och arbetade tidigare som redovisningschef pÄ Klarna Bank AB. Dessförinnan var hon Vice President och CFO pÄ GVP Holding AB, koncernredovisningschef pÄ Fabege AB (publ) samt har haft ledande positioner pÄ 3L System Group (publ). Karin Rosenthal har en kandidatexamen frÄn Stockholms universitet.
 
”MIPS Ă€r ett spĂ€nnande företag med stor potential och med en tydlig strategi för att utveckla och vĂ€xa verksamheten. Jag Ă€r glad över möjligheten att fĂ„ vara en del av den resan och ser fram emot att bidra till att ta bolaget till nĂ€sta nivĂ„â€, sĂ€ger Karin Rosenthal.

Attachments:

KARIN ROSENTHAL NY CFO FÖR MIPS